Vi bruger Cookies!     

         
 X     
forside

Her er dyrene i centrum :-)

  
 
    
 
        
Sjællandsmester i let lige bane med Intenat Ying.          Nr. 3 i elite lige bane med Bonita.
 
    
Synkronhop!!                                                          En flyvende Bonita.
 
     
 Hvad er nu det der er på banen??                            Nåh!! det er bare Tilde.
 
       
 Kasmir. Jeg vil gerne være hop                              !!
kanin igen.

       
Smukke Kasmir fotograferet af Nanna.


       
 Signe Skelbæk nr 1 i let kroget                                  Lillefod Sjællandsmester i veteran
med Satan. Internat Ying nr 2                                      let lige. 
Internat Yang nr 3.
 

                    
 
 
    
Papegøjen Jacob på Patricias hånd.                         Jacob i æbletræet. Jacob er stækket så
                                                                              han kan ikke flyve væk.
 
           
                                                                                    
Titte bøh!! er jeg ikke sød. Jeg er en                             
grøn amazone.                                                             
                                                                                   
                                                                                
                                                                                  


            
Tatouche fra internatet er en skøn sort og hvid japaner dværgvædder. Jeg har jo altid ønsket mig sådan en. Han lagde lige hovedet an til kæl da jeg åbnede buret, og da jeg tog ham ud puttede han sig helt ind til mig. Han har ikke været hopkanin, for han har aldrig prøvet at have sele på, så her skal der lige trænes lidt, men han kan godt lide at springe, især ud i luften i selen, he, he. Jeg skyder ham til at være omkring et par år gammel. Foreløbig skal han bare nyde det her hos mig. Vil gerne gøre lidt godt for nogle af de kasserede kaniner.
Efter at have hoptrænet et stykke tid har det vist sig at Tatouche har super talent for dette. Da han først havde vænnet sig til selen fandt han hurtigt ud af det. Han hopper svær i haven, og hopper med et super afsæt og flyver højt over springene. Det er også længe siden jeg har haft så livlig en kanin. Når han bliver luftet i stalden hopper han op og ned på bure, og står der et spring fremme bliver der også hoppet livligt på dette. Bliver spændende at se hvordan han reagerer når han kommer med ud, og ikke mindst indendørs.


                                           
Kristine hopper med New Delhi.                                                                     Jeg hopper med "delle" på krydset.

New Delhi er udliciteret til stalden da Clara Gurresø ikke har tid til at hoppe i øjeblikket. Da han er en fantastisk hopkanin, med en super hopfamilie bag sig, bl.a. Notte, ville hun gerne have ham til et sted hvor hans talent holdes ved lige. Han har ikke startet ret mange stævner, så han er i let lige, men kan sagtens hoppe svær. Desuden er han en super sød kanin og tillige meget smuk og lidt speciel for en harefarvet, da han har lidt sorte japaner tegninger i hovedet og lidt på siden. Han er hurtig og selvgående i banen, en rigtig dejlig kanin.

                            
 Piraten Piratos af internatet (PP) er en skøn scheckefarvet dværgvædder med de flotteste blå øjne. Hans mors historie er lidt sørgelig men ser ud til at ende godt. Hun blev fundet i en papkasse med 5 små unger og indleveret på internatet. Hun var meget mager og Anja som er weekendvagt tog hende og ungerne med hjem for at pleje dem. Dagen efter havde dette "skelet" så født 7 unger mere. Hun har jo sikkert bare gået sammen med en han efter hun har født. Som ved et mirakel lever både mor og alle 12 unger. Moderen er så heldig at hun bliver hos Anja resten af sine dage. Jeg forelskede mig i de to 2 "piratunger" fra da jeg så dem første gang. Den anden har været meget syg, men er nu ved at være godt på vej igen. Piraten bliver foreløbig her hos mig for at se om han kan lide kaninhop, og indtil videre spurter han bare over springene og det på den allerførste dag han er her. Piraten er fra den 1. august 2009. Piraten går frisk til sagen. Hopper pænt over springene, og han er ikke bange for høje spring, prøver ihærdigt at komme over. Bliver spændende at se hvordan han reagerer indendørs og til stævner.

I Australien var der en meget varm uge med det resultat at koalaer søgte mennesker for hjælp til at få noget at drikke. Det er aldrig set før. En koala var så desperat at den søgte helt ind i et hus hvor den fik sig et forfriskende bad. Totalt skønne billeder.

                  
 Det her er lige hvad jeg manglede.                                         Yes, de her flinke mennesker vil jeg altid huske.


                                                     
                                                     Det her var aldrig sket i Tour de France. Tak for
                                                     tåren makker!!
                                                                                 
                                                       
En time før fødslen.                                                                                         Første unge er født. Måtte hjælpes lidt, da benene
                                                                                                                      kom først.
                                                                                                                   

                                            

Et lille hoved titter frem.                                                                    3 fine unger født.


                         
Sidste unge er født og mor spiser moderkagerne.                          4 store og velskabte unger.

I dag den 12 juni 2010 fødte Miss Nobody Wants me 4 store og flotte unger. Det er første gang jeg oplever en marsvinefødsel
fra start til slut. Jeg hørte nogle skrigelyde og kunne straks se at hun havde veer. Det stod på i ca 20 min. så kunne jeg se et ben stikke ud og det er jo ikke så godt, for hovedet skal jo helst komme først. Det var nok godt jeg var tilstede for jeg måtte hjælpe forsigtigt med at trække ungen ud og tage fosterhinden af, måske havde hun klaret det selv men jeg er da glad for at jeg var der. Nu kom de i fin rækkefølge uden problemer, og hun klarede selv resten med at pakke dem ud og slikke dem rene. En virkelig stor oplevelse at være med til. Der er flere billeder af ungerne på salgssiden.
 

Besøg  
033841