Vi bruger Cookies!     

         
 X     
forside

Her er dyrene i centrum :-)
Jeg er en lidt "ældre pige" årgang 1949 som altid har elsket dyr.

Dette med kaninhop startede egentligt med at min datter begyndte at hoppe med kaniner.

Jeg syntes egentligt det var noget spøjs noget, men måtte da lige selv prøve. Og så var vi pludselig to der var bidt af det.

Årene går jo hurtigt og min lille pige er jo nu gået hen og er blevet en stor pige, som ikke har tid eller lyst til sporten mere, så mor her har overtaget hele menageriet.

Jeg synes det er dejligt at holde kaniner på denne måde, man får et helt andet forhold til dem. Og jeg tror også at kaninerne synes det er et sjovere liv.

Jeg er også vild med marsvin, og disse har også sneget sig ind i stalden. Her var det igen Lonnie der fik mig overtalt til at anskaffe vores første marsvin Mulle, som vi havde glæde af i syv år.

Jeg synes det er dejligt at komme ud forskellige steder med dyrene, man møder så mange dejlige mennesker, og det er skønt at alle aldersgrupper kan være med, for vi har jo den samme kærlighed til vores dyr og dermed en masse tilfældes. Ja jeg får rigtigt levet min dyreglæde ud. Nu har vi også fået Tilde og mon ikke vi på et tidspunkt får en hund til, for vi må da prøve at få hvalpe, men nogen kennel skal det altså ikke være.

Ville gerne have arbejdet med dyr, men sådan blev det altså ikke, så må man jo få tilfredsstillet sin lyst på anden måde. Jeg arbejder i dag friviligt i forskellige organisationer der varetager dyrs velfærd. At hjælpe dyr i nød er en dejlig opgave. At mærke deres taknemmelighed og kærlighed bærer lønnen i sig selv. Det meste af min fritid går med disse aktiviteter og pasningen af mit eget "menageri" og oplevelserne med dette er jo en blanding af glæde og sorg, men altid meget livsbekræftende.

Alle de søde mennesker jeg har mødt, og alle de sjove oplevelser jeg har fået gennem min kærlighed til dyr håber jeg kan fortsætte i årene fremover.

 

 Så er det Byggerens Shadows tur til at komme på banen. 

 

Besøg  
033841